English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018
На 16-ти септември 2010 година, шведския ритейлър H&M ще стартира онлайн продажби в Обединеното Кралство. В момента компанията оперира с продажби в Австрия, Дания, Германия, Норвегия, Холандия, Финландия и Швеция.

Компанията се присъединява към другите онлайн оператори Topshop, New Look, пазарния лидер в онлайн модата Asos, а както съобщихме днес и испанския ритейлър Zara, стартиращ продажбите на 2-ри септември т.г.

През юни 2010 г. H&M прекъсна дългата серия от месеци, в които магазините съществуващи най-малко една година даваха отрицателни резултати, в сравнение със същия месец, една година по-рано. Компанията обяви 20% растеж на всички продажби и 9% растеж на продажбите в магазините с най-малко 13 месеца история. Към момента H&M оперира офлайн в 2062 магазина по света.

Хайстрийт в Обединеното Кралство продължава да дава непостоянни резултати, за сметка на нарастващите продажби онлайн, което кара все повече ритейлъри да откликнат на тренда. Според доклада на PayPal Online , излъчен неотдавна, тренда за 2010 показва, че онлайн продажбите на облекло на глава от населението се очаква да нарастнат от 153 на 200 британски лири, което е завишение от над 30% общо за пазара.

Други материали:
ZARA открива онлайн продажби 
ASOS поддържа растежа 
Хай стрийт с ниски продажби 
Чужди брандове навлизат на хайстрийт в Обединеното кралство

H&M открива магазин в Турция  
H&M планират нови магазини 
H&M отвори врати 
H&M се разширява...в големите държави 
H&M атакува азиатския пазар       
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News