H & M Hennes & Mauritz AB (H&M) ще открие техния първи магазин в България през м.март 2012 година. Магазинът ще бъде открит в столицата в мола на "Цариградско шосе" The Mall. Това ще бъде концептуален магазин, разположен на две нива и ще има търговска площ от 2200 квадратни метра.

„Ние виждаме в това една естествена стъпка на нашата стратегия за развитие, възможност да предложим шанс на нашите клиенти в България да купуват модни и качествени изделия на най-добри цени. Ние виждаме голям потенциал за развитие в страната”, казва Karl-Johan Persson, изпълнителен директор на H&M.

Практиката на H & M на други пазари показва, че зад думите на Karl-Johan Persson има амбициозни планове за навлизане на пазара. Концептуалните магазини имат задача да пренесат духа на бранда на новия пазар, но те не винаги са най-оборотните магазини. Това говори, че скоро ще разберем за последващата експанзия на един от най-големите ритейлъри в света на модата у нас. Основана през 1947 година, фирмата H & M оперира днес в над 2200 магазина в целия свят.

Източник: H & M

Други материали:

H&M открива магазин в Турция  
H&M планират нови магазини 
H&M отвори врати 
H&M се разширява...в големите държави 
H&M атакува азиатския пазар

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In Всички права запазениs