English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018

Конгресът на ритейл индустрията, който бе отложен поради вулканичните изригвания и невъзможността да бъдат планирани пътуванията на делегатите през м.април т.г. ще се състои от 25 до 27 октомври 2010 г. в хотел Интерконтинентал, Берлин.

Президентът на Marks & Spencer, Sir Stuart Rose ще отправи приветственото слово на годишното събиране на глобалната ритейл индустрия, World Retail Congress. Сър Stuart Rose е едно от 85-те светила на индустрията, потвърдили изказванията си пред конгреса, който ще се проведе за първи път в Берлин. Сред тези лица намираме Michael Gould, президент и главен изпълнителен директор на Bloomingdale’s; Heinz Krogner, президент Esprit; Mindy Grossman, главен изпълнителен директор HSN Inc, Bijou Kurien, президент Reliance Lifestyle и Lev Khasis, главен изпълнителен директор X5 и много други.

Организаторите очакват новите дати да дадат още по-добри възможности за работа, с много нови допълнения към априлската програма и възможности за създаване на контакти.

Новата програма предвижда обявяването на наградите на Oracle World Retail Awards и гала вечеря, които ще се състоят вечерта на 26-ти октомври в германския исторически музей. Изключителната Зала на Славата в Световния ритейл ще посрещне настоящи и нови членове вечерта на 25-ти октомври. Залата на Славата в Световния Ритейл е учредена през 2007 година и в нея са избрани над 100 личности с особен принос към развитието на ритейл индустрията. Конгресът ще завърши с ритейл обиколка в следобяда на 28-ми октомври.

Световният Ритейл Конгрес е най-голямото събитие за годината, което събира заедно водещи фигури от ритейл сектора да дискутират и решат важни глобални въпроси. Организатори са Emap Communications, в коопериране с ключови спонсори Deloitte, MasterCard и Oracle.

Други материали
Конгресът на ритейл индустрията се отлага
Ритейл награди 
Selfridges най-добрите департмент магазини в света

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News