English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018

Италианската марка Bottega Veneta лукс е реконструирала своя уеб сайт, добавяйки визуално усъвършенстване за работата на потребителите онлайн. Независимо дали става дума за пазаруване или търсене, новият сайт има няколко значителни нововъведения, на първо място сред тях безпроблемна спойка на брандинг и пазаруване.

Целта е да се предложи на клиента изживяване и възможности, каквито може да намери и в реалния магазин на Bottega Veneta.

„Нашата цел с излъчването на следващото поколение на bottegaveneta.com е да установим Bottega Veneta като премиум луксозен бранд в дигиталното пространство, така, както направихме това в света на тухлата и хоросана,” казва главния изпълнителен директор на Bottega Veneta и президент Marco Bizzarri. „Гледайки напред, ние вярваме, че има огромен потенциал за интерактивност между каналите на дистрибуция, която работи за изграждане на познаваемостта на бранда, като същевременно се подобрява услугата, която предлагаме на нашите клиенти".

Изчистени, елегантни страници предлагат живи, пълен екран изображения на стоките. Шопинг категориите са организирани да дадат възможност за търсене по продуктова категория, както и по предложена от куратор тема, като например избраното от Tomas Maier, подобно на това, което може да се намери в магазина.

Ленти с инструменти и указатели се показват в помощ, но не натрапчиво, докато инструменти за споделяне съдържанието се виждат в целия сайт. Пазаруването директно от онлайн каталог става без усилия, благодарение на опростена функция клик-да-купя. И полезен проследяващ бар в края на страницата предлага къс преглед на прегледаните страници, позволяващи на клиента да се върне към продукти и истария, посетени по-рано.

Един от най-завладяващите моменти от сайта bottegaveneta.com е богатството на изключително онлайн съдържание на разположение и разнообразието на начините, по които клиентите могат да си взаимодействат с това съдържание, всичко в чисти, цели страници.

Източник: www.fashionunited.com

Други материали

За компанията PPR 
Нови брандове, стари цени

Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News