English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018
Френският ритейлър за спортни стоки Decathlon, собственост на милиардера Mulliez, който контролира и хипермаркетите Auchan ще отвори през август 2010 г. магазин от 3200 квадратни метра в централния търговски център Polus в Клуж, който е втория магазин на ритейлъра в Румъния, след открития през април 2009 г. в Букурещ.  Средният наем оценяван от ZF на 12 EUR / кв.м на месец, осигурява договор, според който Decathlon ще изплати на Immoeast, собственик на Polus центъра годишна сума от около 500 000 евро.

"След  една година в анализ на пазара, ние решихме да открием първия си магазин в Трансилвания в Клуж. За нас, след столицата, Клуж е най-важният град в страната, като се вземат предвид големия брой на младите студенти, обучавани в града. Тук присъстват много марки на местния пазар, има клиентски трафик, но също и други възможности", каза Gwenn Hervo ZF, отговарящ за развитието на Decathlon. Както вече информирахме компанията планира експанзия и в Брашов, Яши и Букурещ, а през следващата година ще бъдат открити магазини в Тимишоара и Крайова.

Магазинната мрежа на Decathlon в Централна и Източна Европа се разраства, Полша е начело с 15 магазини, следвана от Унгария с 12 единици.

По информация на www.zf.ro

Други материали:
Decathlon се разширява в Румъния 

Още за пазара в Румъния
C & А ще отвори още две или три магазина в Румъния през тази година
H&M планират нови магазини 
H & M – резултати и пазари 
Lindex с експанзия на Изток
Нови брандове, стари цени 
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News