English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018

Тези от читателите, които следят темата за модната комуникация, помнят че представяме прессъобщенията на една млада дизайнерска фирма OntFront от Холандия. Ето че OntFront ни напомня за себе си. Поводът този път е определен от теорията за комуникацията, като „стратегическо партньорство”, т.е. когато ние създаваме стратегически партньорства, имаме повод за комуникация с медиите. С това напомняме на медиите за нашия развиващ се бранд. Следва съобщението, получено от тях.

„Уважаема връзка,
Nuzyn и OntFront си сътрудничат в нов магазин, наречен Independent Fashion Store.

Nuzyn е трендов магазин, който продава мода с история, всяко изделие е подбрано внимателно. В това ново място вие може да намерите следните марки и дизайнери: Harvey Bouterse, Sanne Karssenberg, Jeroen Van Tuyl, Geoffrey B Small, Wendy&Jim, Mykita, MATTIJS, Karel Faber and Slow and steady wins the race. www.nuzyn.nu.

OntFront е свежа, млада марка от Австердам с изцяло нов облик в областта между кежуал и шика, наричан 'Sidewalk Tailoring'. Само за мъже. www.ontfront.com

Моля присъединете се към нас за празненството по повод това сътрудничество на откриването на Independent Fashion store на 28-ми май от 19.00 - 22.00 часа.

Магазина се намира на:
Bergstraat 7a
1015 AV Amsterdam
Моля вижте картата (интерактивна уеб карта)
Редовно отворени врати (може да си го преведете и като „работно време”, въпреки че аз лично намирам доста заангажираност на термина „работно време” с това, че магазина се съобразява с продавачките, а не с клиентите.)
От сряда до събота от 10.00 до 18.00 часа и четвъртък от 10.00 до 21.00 часа

Пресснимки може да свалите оттук (следва уеб адрес).”
Горната снимка ни е изпратена в работен размер, който намалих за нуждите на публикацията

Съобщението на OntFront идва до мен не като спам, въпреки че е очевидно, че текста е еднообразен до всички адресати, съобщението е изпратено с отделен мейл. Какво ще следва от това съобщение. Заинтересованата медия вероятно ще изпрати и фотограф и журналист, които ще отразят със свои думи, различни от всяка друга медия погледа им за новото сътрудничество между две обещаващи бизнес единици. Все пак за тези, които не могат да изпратят фотограф са налице качествени снимки, които всяка уважаваща себе си медия може да публикува.

Какво още може да видим в това прессъобщение освен комуникацията. Магазина ще работи само четири дни от седмицата. Т.е. при старта на магазина, не е необходимо да се ангажира персонал за цялата седмица (т.е. повече от един човек), при положение, че магазина се разработва. Една друга известна фирма, която днес продава в над 1200 места по света преди няколко години започва с магазин работещ само два дни в седмицата. Така новите брандове тестват пазара, докато той бъде разработен.

Други материали
Прессъобщение с продължение
"Аз съм Единствената, Единствения ...."
Планирани и непланирани съобщения при комуникацията
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News