English English| Български Български | Africa Africa

Tune-In :: Textile Universe News
20 Май 2018
Geox, производителите на обувки отнесоха в къщи Наградата на Комитета за Франчайзинг за най-иновативна концепция на магазините им. Наградата е създадена от списанието AZ Franchising и се присъжда всяка година от академичен научен съвет от сектора.

Деветото издание на церемонията се състоя в Palazzo Cusani, щабквартирата на НАТО в Милано.  Съветът избра петте печеливши измежду 1000  италиански компании. Критериите бяха способност за иноваторство в концепцията за точката на продажба, използвайки техен собствен начин и разделени по сектори.

Освен Geox другите победители бяха Natuzzi, Yamamay, NAU! Ottica и 7camicie.

Geox създаде име с изобретението „обувката, която диша” и получи наградата, защото революционизира пазара на обувки и облекло със създаването на монобрандова мрежа. Магазините на Geox въвеждат монобрандовия магазин в Италия, където клиентите могат да видят колекцията и изпитат приложената технология. Магазинът е също така платформа за комуникация и промоция на бранда и неговата „дишаща” философия.

Концепцията даде ръст на широко разклонената мрежа, която достигна до 1015 монобрандови ритейлъра, от които 764 са по франчайзинг договори. През първото тримесечие на 2010 година, франчайз ритейлърите допринесоха за 18% от приходите на компанията, което е с 1% увеличение спрямо същия период на 2009 година.

Източник: www.fashionunited.com
Снимка: Geox

Други материали:
Ритейл награди
Визуален мърчандайзинг
Планирани и непланирани съобщения при комуникацията
Коментари

Ако желаете да добавите коментар, моля логнете се!

© 2006 Tune - In All rights reserved Studiо ITTI
Web Based Solutions
USAIDСайтът е изработен с подкрепата на проектa на Американската агенция за международно развитие "Алианс доброволци за икономически растеж"
Tune-In :: Textile Universe News